Lumu-Power-iPhone

Lumu Power: deze lichtmeter past in de iPhone-Lightningpoort

Met de Lumu Power klik je een lichtmeter in de Lightningpoort van je iPhone. Handig voor professionele fotografen, die hierdoor mooiere foto's kunnen maken. De Lumu Power is een grote hit op Kickstarter.

Lumu-Power-iPhone

Professionele fotografen kennen Lumu Labs waarschijnlijk al. In 2013 maakten ze een populaire lichtmeter voor de koptelefoon-ingang van de iPhone. Het bedrijf keert terug met de Lumu Power, een verbeterde versie van de lichtmeter, die je zo in de Lightningpoort plugt.

Lumo lichtmeter voor de iPhone

Lumu Power, lichtmeter in je broekzak
Vroeger waren lichtmeters logge, losse apparaten die fotografen met zich mee moesten nemen. Lumu Labs maakt het gemakkelijker met de Lumu Power, een lichtmeter in de vorm van een witte cirkel.

The-Lumu-Power

Het witte bolletje sluit je aan op de Lightningpoort van je iPhone, wat een snellere verbinding tussen de iPhone mogelijk maakt dan de koptelefoon-ingang. Daarom zul je de iPhone wel ondersteboven vast moeten houden om er goed gebruik van te maken. Gelukkig maar dat de bijbehorende Lumu-apps hier op aangepast is en ook ondersteboven werkt.

De Lumu Power heeft een bolle en vlakke kant, die verschillende functies vervullen. Op die manier kan het licht in de kamer worden opgevangen, inclusief de flitser en kleurtemperatuur. Met deze gegevens kan de Lumu-app nauwkeurig de temperatuur van de kleur meten, en weet je precies met welke sluitertijd en op welke plaats je het beste een foto kunt maken.

The-Lumu-Power

Lumu Power is een Kickstartersucces

De Lumu Power is een razend groot succes op Kickstarter. Het streefbedrag van $30.000 is inmiddels al ruimschoots overschreden, terwijl er nog 26 dagen te gaan zijn voordat de crowdfundingcampagne sluit.

Zo lang heb jij ook nog de tijd om het project te ondersteunen. Bij een donatie van $199,- (€183,-) kun je een exemplaar krijgen in juni 2016. Uiteindelijk gaat de Lumu Power $299,- kosten, omgerekend €275,-.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2015, 15:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.