Vine voor iOS nu Nederlandstalig

Vine voor iOS is nu Nederlandstalig. Ook Frans, Duits, Spaans en diverse andere talen werden toegevoegd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vine nederlandsDe iOS-app van de videodienst Vine is vanaf nu beschikbaar in 19 nieuwe talen, waaronder Nederlands, Deens, Indonesisch en Turks. Vine heeft de lijst met talen bekendgemaakt via een blogposting en voegde eraan toe dat er ook meer aandacht zal zijn voor Vine-video’s die in een bepaald land populair zijn. Tijdens Sinterklaas zou je in Nederland dan veel Sint-video’s moeten zien langskomen.

Vine-mede-oprichter Colin Kroll beschouwt Vine als een hulpmiddel om mensen dichter bij elkaar te brengen. Maar wij zien het op iPhoneclub vooral als een manier om makkelijk dingen uit te leggen, bijvoorbeeld waar een bepaalde functie in een app verstopt is.

De volledige lijst bestaat uit Nederlands, Deens, Fins, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleisisch, Noors, Braziliaans-Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds, Eenvoudig Chinees, Traditioneel Chinees, Thais en Turks. De Android-app heeft als nieuwe talen Filippijns en Pools gekregen. De Vine-app kreeg in oktober nog een update, waardoor je voortaan aan meerdere videoberichten kunt werken. De kladversies kun je op elk moment omzetten naar een gepubliceerd bericht. Vine bestaat sinds januari dit jaar.

Downloaden: Vine (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:51
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.