Vine krijgt een For You-kanaal.

Vine krijgt persoonlijk For You-kanaal met interessante vines

Vine krijgt een nieuw kanaal. In het For You-kanaal zie je gepersonaliseerde filmpjes, die horen bij jouw interesses. Hierdoor ontdek je nieuwe filmpjes die afkomstig zijn van accounts die je nog niet volgt.

Videodienst Vine krijgt een gepersonaliseerd kanaal met Vines die voor jou interessant zijn. Vine, dat in handen is van Twitter, heeft dit vandaag aangekondigd. De functie komt eerst beschikbaar voor iOS, daarna ook op andere platformen. Met dit nieuwe kanaal moet het eenvoudiger worden om meer interessante filmpjes te ontdekken.

Vine met filmpjes speciaal voor jouw interesses

Vine is een videodienst waarin filmpjes van zes seconden centraal staan. Vaak zijn dit grappige shorties, kenmerkend door het feit dat ze continu opnieuw afgespeeld worden. Om het ontdekken van nieuwe filmpjes makkelijker te maken, gaat Vine de komende tijd het For You-kanaal beschikbaar stellen voor iedereen. In dit kanaal vind je leuke Vine-video’s, gebaseerd op jouw interesses. De filmpjes zijn vooral afkomstig van accounts die jij nog niet volgt, maar die volgens Vine wel interessant genoeg zijn.

Vine krijgt een For You-kanaal.

Vine kreeg onlangs nog een update, waardoor je nu ook Vine-filmpjes op je Apple Watch kunt bekijken. De komst van deze app werd al tijdens WWDC aangekondigd, omdat ontwikkelaars met watchOS 2 nu ook gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de speaker van de smartwatch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2015, 10:57
Categorie Apps
Onderwerp vine

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.