Video vergelijkt schermpaneel iPhone 5 met iPhone 4S

Een video van ETrade Supply laat de verschillen zien tussen schermpanelen van de iPhone 4S en de iPhone 5. Daarbij blijkt dat de opening van de homeknop iets kleiner is en de rand onder het scherm is ook kleiner.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone_5_home_button_area_height
Onderdelenbedrijf ETrade Supply heeft een filmpje gemaakt waarbij ze de frontpanelen van de iPhone 4S vergelijken met die van de iPhone 5. Zoals al eerder gesuggereerd heeft dat nieuwe paneel een langer scherm en is de FaceTime-camera naar het midden verplaatst, vlak boven de microfoon luidspreker.

In bijna 7 minuten krijg je te zien dat het nieuwe onderdeel inderdaad langer is, maar ook 0,1 mm dunner. Het scherm is bovendien meer krasbestendig dan die van z’n voorganger. Het gaatje voor de homeknop is trouwens 0,3 mm kleiner in diameter dan die ven de iPhone 4S. De ruimte tussen de onderkant van het scherm en de onderkant van het paneel is 2,6 mm korter, waardoor Apple het scherm langer kon maken zonder het toestel absurd lang te maken. ETrade Supply vult het verhaal aan met afbeeldingen, waarmee je de verschillen nog eens rustig kunt bekijken.

iphone_5_4s_home_button_holes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2012, 13:27
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.