Video vergelijkt iPad 5-onderdelen met iPad vierde generatie

Een nieuwe video vergelijkt de eerder gelekte iPad 5-onderdelen met de huidige iPad vierde generatie.

Video iPad 5De afgelopen maanden zijn er flink wat onderdelen van de vermeende iPad 5 gelekt, maar bij al deze onderdelenfoto’s ontbreekt vaak de context. We zien wel een nieuwe iPad-voorkant met een dunnere bezel en een vernieuwde achterkant, maar we moeten vaak gissen hoeveel kleiner al deze nieuwe onderdelen exact zijn. Een nieuwe video van Unbox Therapy probeert perspectief te bieden door de iPad-onderdelen op, onder en naast de iPad 4 te leggen.

De video geeft bovendien een uitgebreidere kijk op de gelekte iPad voor- en achterkant. Hoewel er inmiddels genoeg onderdelenfoto’s zijn verschenen, is dit de eerste keer dat we al deze segmenten in zo’n hoge resolutie in beweging zien. De onderdelen in de video zijn afkomstig van Sonny Dickson, de Australische bron van de vele eerder verschenen foto’s.

De verwachting is dat Apple de nieuwe iPad 5 samen met de iPad mini 2 zal presenteren tijdens een apart evenement rond oktober of november. Gisteren kondigde Apple een speciaal evenement op 10 september aan, maar hier worden vermoedelijk alleen nieuwe iPhones en een vernieuwde Apple TV besproken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 9:28
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.