Vetwerende laag op iPhone 3GS heeft last van slijtage

De iPhone 3GS is voorzien van een vetafstotende laag, maar een gebruiker die fanatiek Flick Fishing speelt, heeft al last van slijtage op de plek waar hij steeds met z'n vingers ronddraait.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone schermDe iPhone 3GS is voorzien van een vetafstotende laag, een zogenaamde oleofobische coating. Die blijkt bij intensief gebruik van spelletjes te kunnen slijten. Een gebruiker meldt, dat hij na intensief gebruik van de game Flick Fishing een cirkelvormige vlek op het scherm heeft gekregen. Bij Flick Fishing moet je steeds op dezelfde plaats op het scherm een ronddraaiende beweging maken om een vis binnen te halen. De speciale schermlaag is bedoeld om te zorgen dat vingervlekken sneller weg te vegen zijn. De vingerafdrukken zijn wel gewoon zichtbaar op het scherm, maar als je er even met een doekje overheen gaat is het scherm weer geheel vetvrij.

Gelukkig zijn er niet zoveel games waarbij je dezelfde draaibeweging op één plek moet uitvoeren, maar als deze Duitser er na een weekje al last van heeft, hoe zit het dan over een jaar bij normaal gebruik?

oleofobisch

Via: iPhone-ticker

Via de iPhoneclub Shop bieden we een aantal verschillende screenprotectors en shields aan, waaronder de beschermende protectors van ZAGG Invisible Shield.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2009, 15:56
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ervaringen, scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.