Gay.nl lanceert iPhone-vriendelijke website

De website Gay.nl heeft een aangepaste versie van de website gemaakt, waarmee je de berichten ook onderweg kunt lezen. Maar makkelijk toegankelijk is 'ie niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone gayDe website Gay.nl schakelde een aantal hetero’s (geen grap) in om een iPhone-versie van de website te maken. Deze is te vinden via i.gay.nl. De website voerde onlangs een onderzoek uit naar het type telefoon dat de bezoekers gebruiken. Daarbij bleek enorm veel interesse voor de iPhone-applicatie. Meer dan de helft van de respondenten in het onderzoek bleek in bezit te zijn van een iPhone. Een iPhone-applicatie die je via de App Store kunt downloaden is het niet geworden, maar wel een aangepaste versie van de website, die te lezen is zonder te pinchen en te zoomen. Helaas kun je de mobiele website niet zomaar even bezoeken: je krijgt een scherm te zien met instructies om de site als webclip in te stellen op je homescreen (ai, ze zijn het webclip-icoontje vergeten).

Daarna moet je inloggen om de artikelen te kunnen lezen, terwijl je op de desktop alle artikelen wel gewoon zonder blokkades kunt bekijken. Niet echt makkelijk toegankelijk dus, maar de doelgroep zal er vast wat moeite voor willen doen.

Meer info: Gay.nl
Tipgever: Richard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2009, 13:50
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.