Verpakking iPhone 5S op foto’s verschenen

De verpakking van de iPhone 5S is op foto's verschenen. Op een Chinese website is een wit doosje met iPhone 5S, een mogelijke vingerafdruksensor en de tekst 'iPhone 5S' te zien.

verpakking iphone 5s 1De verpakking van de iPhone 5S is tot nu toe een mysterie. Zou Apple ook voor plastic gaan kiezen, zoals bij de iPhone 5C, waar we regelmatig foto’s van hebben gezien? Voor het eerst zijn er nu twee foto’s verschenen van wat de iPhone 5S-verpakking zou moeten voorstellen. Net als bij voorgaande iPhones is er gekozen voor een kartonnen verpakking, waarop het product aan de bovenkant duidelijk zichtbaar is. Ook opvallend: de ronde ring bij de homeknop, aanwijzing dat er een vingerafdrukscanner aanwezig is.

Op de website ctechcn.com zijn regelmatig gelekte foto’s van iPhones te vinden, waarvan de meeste niet zo interessant zijn. Maar deze viel ons wel op. De foto’s zijn helaas in lage resolutie, maar bevatten wel een interessante hint naar de vingerafdrukscanner. Verder zien we de icoontjes van de apps die standaard worden meegeleverd op de iPhone. En aan de zijkant staat de tekst ‘iPhone 5’ met een omcirkelde S. Apple heeft ervoor gekozen om geen duidelijke wallpaper af te beelden op het homescreen. Standaard staat er in iOS 7 een vrij goed herkenbare wallpaper met sterrenhemel ingesteld, die bij de dock iets lichter van kleur is.

iphone5sverpakking1 iphone5sverpakking2
Klik op de foto’s voor een grotere versie.

Ook gezien op deze Chinese website: reclame voor de iPhone 5S en iPhone 5C op de website van China Telecom. De pagina werd weer weggehaald, maar vermeldde onder andere een groter scherm, A7-processor, iOS 7, een saffier knop, ondersteuning voor LTE-A, een hogere batterijcapaciteit, videofilmen met slow-motionstand, dubbele flitser en… (huh, staat dat er nou echt?) draadloos opladen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2013, 18:19
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 5s, verpakking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.