Verleng de batterijduur van je iPhone met Auto3G (jailbreak)

In Cydia is een nieuwe tweak verschenen die er eenvoudig voor kan zorgen dat de batterij van je iPhone langer mee gaat voordat deze leeg is. Om dit te bereiken schakelt de tweak genaamd Auto3G automatisch de 3G-verbinding uit wanneer je de iPhone lockt. De iPhone blijft in dat geval verbonden via de 2G-verbinding.

Auto3GIn Cydia is een nieuwe tweak verschenen die er eenvoudig voor kan zorgen dat de batterij van je iPhone langer mee gaat voordat deze leeg is. Om dit te bereiken schakelt de tweak genaamd Auto3G automatisch de 3G-verbinding uit wanneer je de iPhone lockt. De iPhone blijft in dat geval verbonden via de 2G-verbinding.

Wanneer je de slide to unlock slider gebruikt zal de 3G-verbinding automatisch weer geactiveerd worden. Volgens de maker van de tweak Aaron Siri kan de tweak tot wel 100% verbetering van de batterijduur zorgen. Dit cijfer is gebaseerd op de mededeling van Apple dat een iPhone 3G circa 7 uur gebruikt kan worden voor spraak via een 3G-verbinding en ongeveer 14 uur via een 2G-verbinding. Aangezien je bij actief gebruik nog steeds verbonden bent via een 3G-verbinding, zal het daadwerkelijke percentage lager liggen naar mate je de iPhone actiever gebruikt. Je kunt de instellingen van Auto3G wijzigen via het menu Instellingen. Om gebruik te maken van Auto3G heb je vanzelfsprekend tenminste een iPhone 3G nodig. Voor een simpele tweak heeft Auto3G wél een forse prijs.

Auto3G is voor $5,99 beschikbaar via de standaard aanwezige repo van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2010, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.