iPhone 6 achterkant 2

Nieuwe iPhone 6-foto’s tonen Apple-logo van los materiaal

Nieuwe foto's van de mogelijke iPhone 6-achterkant zijn uitgelekt. Het logo in deze foto's bestaat uit een ander materiaal.

iPhone 6 achterkant 2Nieuwe foto’s van uSwitch tonen een iPhone 6-achterkant, waarvan het logo bestaat uit een ander materiaal. Het gebruik van het alternatieve materiaal is voornamelijk te zien op foto’s van de binnenkant. Op eerdere foto’s was al een uitgefreesd logo op de iPhone 6-achterkant te zien, maar de nieuwe beelden lijken hier enigszins van af te wijken.

De nieuwe iPhone 6-achterkant in de foto’s lijkt van een andere bouwkwaliteit dan het eerder gelekte alternatief. De binnenkant van de twee iPhone 6-behuizingen lijkt bovendien af te wijken. Toen begin juli foto’s lekten van een iPhone met uitgefreesd Apple-logo, zat daaronder een ronde inkeping. Op de nieuwe foto’s is dit detail nergens te bespeuren. Dat kan betekenen dat één van de twee onderdelen nep is, maar er is nog een mogelijkheid: één van de twee is mogelijk een prototype.

Phone 6 achterkant 1

De nieuwe foto’s sluiten verder nauw aan op wat we eerder hebben gezien. Op de beelden heeft de iPhone 6 nog steeds twee dikke omleiningen aan de boven- en onderkant, iets dat volgens geruchten wellicht niet in het uiteindelijke toestel te zien is. Het is nog onduidelijk of het logo ook licht zal geven, zoals op bijvoorbeeld de MacBooks. Volgens de lekkers is het gebruikte materiaal hier dun genoeg voor.

De iPhone 6-achterkant in de foto’s is bedoeld voor het 4,7-inch-model. Dit is volgens berichten één van de twee iPhone 6-modellen die Apple wil uitbrengen: later moet er een 5,5-inch-variant op de markt verschijnen. Hoogstwaarschijnlijk verschijnt de 4,7-inch iPhone 6 in september dit jaar.

iPhone 6 achterkant feldvolk
Hierboven: de iPhone 6-achterkant die begin deze maand opdook.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2014, 16:29
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.