Veilige iPhone-browser van Trend Micro?

Trend Micro zal een iPhone-browser uitbrengen die veiliger is dan Mobile Safari. Dat beweerde de CTO van Trend Micro in een interview met Arabian Business.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

trend-micro-logoAntivirus-maker Trend Micro gaat mogelijk een eigen iPhone-internetbrowser uitbrengen. Dat heeft Trend Micro CTO Raimund Genes in ieder geval verklapt tegen Arabian Business. Maar erg geloofwaardig klinkt het niet: Trend Micro zal vast wel in staat zijn om een veilige browser te maken, maar de kans is klein dat Apple dergelijke software toestaat in de App Store.

Apple kan alvast beginnen aan een afwijzingsbrief met de tekst “duplicate functionality”. Als het Firefox en Opera niet lukt om een iPhone-browser te maken, dan zal het voor een beveiligingsbedrijf met geen enkele ervaring in het maken van browsers, nog veel moeilijker zijn. Het idee achter de Trend Micro-browser is dat deze extra veilig is. De browser zal beschikbaar komen voor zakelijke gebruikers zodra er een beta is. Vanaf december zal de brower voor het algemene publiek te downloaden zijn. De aanleiding om een eigen browser te maken, is omdat er behoefte is aan een veilige browser, als antwoord op de beveiligingsproblemen in Mobile Safari.

Via: Arabian Business

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:15
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.