Vapor4: aluminium bumper-case voor de iPhone 4

De Vapor4 is een alternatieve Bumper-case, die er beter uitziet dan de Bumper van Apple. Voor $80 krijg je een stuk aluminium, met binnenbekleding. Antenne-problemen zijn daardoor niet meer mogelijk.

vapor bumper iphoneOm je iPhone 4 goed te beschermen is een Bumper of een gewone case bijna onvermijdelijk geworden. Maar kies je dan voor de nogal doorsnee uitziende Bumpers van Apple zelf? Of toch liever voor de Vapor4? Dit is een bumper van geanodiseerd aluminium, met een binnenbekleding van een geheim type materiaal, waardoor er geen rechtstreeks contact met de antenne is. Opvallend zijn ook de schroeven aan de zijkant, die wel een beetje aan een uitlaat doen denken. De prijs is er dan ook naar: 80 dollar voor de Vapor4.

Kies je de variant van $100, dan krijg je er ook nog een achterplaat van koolstofvezel bij. Deze heet de V4Carbon en zorgt ervoor dat je achterkant onmogelijk krassen kan oplopen. De fabrikant zegt dat uit eigen tests blijkt dat er geen interferentie optreedt. De Vapor4 wordt gemaakt door Element Case, dezelfde fabrikant die eerder de alom bewonderde Joule Stand voor de iPad ontwikkelde. Die was ook al behoorlijk prijzig: $129 voor een metalen rekje om je iPad in te zetten.

vapor bumper

vapor bumper 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2010, 22:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.