Vandaag in de RAI: iCreate Live met iPhoneclub, OMT en Appletips.nl

Vandaag vindt in de RAI iCreate Live plaats. iPhoneclub is van de partij met een presentatie over de App Store, Richard IJzermans geeft Appletips en OMT heeft een talkshow.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

icreateVandaag kun je in Amsterdam terecht voor iCreate Live, het grote Apple-evenement van iCreate Magazine. iPhoneclub is er aanwezig om tweemaal een presentatie te geven over de App Store: hoe hou je grip op de enorme groei van het aantal iPhone-applicaties? En hoe blijf je de interessante apps vinden, als je weet dat er dagelijks 550 nieuwe iPhone-applicaties bijkomen? Ook op het programma: maar liefst vier presentaties van voormalig iPhoneclub-blogger Richard IJzermans van Appletips.nl, die in zijn presentaties ‘Wegwijs in Mac OS X’ en ‘Mac OS X voor gevorderden’ vooral de Mac-gebruikers zal aanspreken.

Onze collega’s van OMT hebben gedurende de hele dag een talkshow met diverse gasten, waaronder het uitpakteam van Bright en oud-minister Ronald Plasterk. Er zijn ook praktische sessies van Canon (o.a. Glamourfotografie en Filmen met een spiegelreflex) en Microsoft (Office 2008).

Het programma begint om 10:30 en het is rond 15:30 uur afgelopen. Kaartjes kosten €12,50 aan de deur.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2010, 22:18
Categorie Round-up
Onderwerp evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.