UVindeSir: ultravioletmeter voor je iPhone

De UVindeSir is een kleine ultravioletmeter met ingebouwde thermometer, die je aansluit op de geluidspoort van je iPhone.

UVindeSir ultraviolet iPhoneDe UVindeSir is een klein apparaatje dat je kunt aansluiten op de geluidspoort van je iPhone, zodat je met een bijbehorende app ultraviolette straling kunt meten. Op basis van de gemeten data zal de app je vertellen hoe vaak je zonnebrand moet insmeren, iets waar je via een pushnotificatie aan wordt herinnerd. De makers van de UVindeSir zamelen geld in via Indiegogo, waar ze 20.000 dollar bij elkaar hopen te krijgen.

Het idee achter de UVindeSir doet ons een beetje denken aan de Thermodo. Ook dit was een klein iPhone-accessoire dat je in je geluidspoort steekt, maar diende op zijn beurt als een thermometer. De UVindeSir kan op zijn beurt echter ook de temperatuur meten.

Een donatie van 29 dollar verzekert je van een UVindeSir. Vroege vogels zijn met een donatie van 25 dollar zelfs al klaar. Verzending is wereldwijd gratis. Hoewel het project bij lange na het streefbedrag nog niet heeft gehaald, betreft het hier een flexibel project: ongeacht het halen van het doel wordt er geld afgeschreven, en krijg je een UVindeSir toegestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2013, 17:33
Categorie Accessoires
Onderwerp thermometer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.