Untethered jailbreak van iOS 4.3.2 nu ook voor de iPhone 4 (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft versie 0.9.6rc14 uitgebracht van de jailbreaktool redsn0w, zodat nu ook de iPhone 4 untethered te jailbreaken is op iOS 4.3.2.

iPhone 4 jailbreak van iOS 4.3.2Het iPhone Dev Team heeft redsn0w 0.9.6rc14 uitgebracht, zodat nu ook de iPhone 4 untethered te jailbreaken is op iOS 4.3.2. Eerder vandaag waren de iPhone 3GS, 3e en 4e generatie iPod touch en de iPad al te jailbreaken met redsn0w 0.9.6rc13. Als gevolg van maatregelen door Apple is het met de huidige jailbreak niet mogelijk om aangeschafte boeken die gebruik van Digital Rights Management in iBooks te openen.

Cydia installeren?Als je voor de eerste keer iOS 4.3.2 wilt jailbreaken kun je gebruik maken van onze handleiding. Als je al een tethered jailbreak van iOS 4.3.2 uit hebt gevoerd op je iPhone 4 met een eerdere versie van redsn0w, dan kun je redsn0w 0.9.6rc14 direct opnieuw gebruiken zo lang je de optie Install Cydia uitvinkt.

Redsn0w 0.9.6rc14 is voor Mac OS X en Windows te downloaden op de blog van het iPhone Dev Team.
Het lijkt erop dat de servers van Cydia door Apple worden geblokkeerd, dus als je problemen ondervindt met het updaten naar iOS 4.3.2 en eerder TinyUmbrella hebt gebruikt zul je het hosts-bestand op je computer aan moeten passen. Meer specifiek kun je handmatig de regel gs.apple.com 127.0.0.1 verwijderen. Een andere mogelijkheid is om TinyUmbrella opnieuw op te starten, te kiezen voor het tabblad Advanced en vervolgens de optie Set Hosts to Cydia on Exit uit te vinken en de wijziging op te slaan met Apply Changes. Vervolgens moet je eerst nog een reboot uitvoeren.
Met support-vragen kun je zoals gewoonlijk terecht op ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 13:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 4, jailbreak, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.