Untethered jailbreak p0sixspwn voor iOS 6.1.3 t/m 6.1.5 verschenen (jailbreak)

p0sixspwn voor iOS 6.1.3 en iOS 6.1.4 is verschenen, een untethered jailbreak van iH8sn0w, winocm en SquiffyPwn.

posixspwn-logoiOS-gebruikers die nog op iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 of iOS 6.1.5 zitten, kunnen vanaf vandaag hun toestel jailbreaken. Deze laatste stabiele iOS 6-versies worden nog gebruikt door mensen met oudere iDevices. De jailbreaktool p0sixspwn is nu geschikt gemaakt voor alle iDevices met de genoemde firmware-versies. Voorheen werkte het alleen bij 3GS/A4-devices die al tethered te jailbreaken waren. Momenteel is er alleen een Mac-versie van p0sixspwn beschikbaar, maar een Windows-versie volgt snel. p0sixspwn is ontwikkeld door drie bekende namen in het jailbreakcircuit: @iH8sn0w, @winocm en @SquiffyPwn en is te downloaden via een speciale website, p0sixspwn.com.


De jailbreaktool kreeg bij het verschijnen meteen al een kleine update naar versie 1.0.1. Dat heeft te maken met een probleem dat met de vijfde generatie iPod touch optrad.

Zoek je een jailbreak voor iOS 7, dan kun je terecht bij de evasi0n 7-jailbreak, die eerder deze maand verscheen. Let op dat diverse tweaks nog niet goed werken onder iOS 7 en dat Mobile Substrate ook nog niet is bijgewerkt voor iOS 7. Een update van Mobile Substrate kan elke moment gebeuren.

p0sixspwn

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 december 2013 om 11:45
Onderwerp
Categorie
Jailbreak
39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.