typed-mac-app-markdown

Tekstverwerker Typed nu in de Mac App Store

Typed is een Markdown-tekstverwerker van de bekende ontwikkelaar Realmac. Vanaf nu is Typed ook in de Mac App Store te vinden.

Zoek je nog een goede tekstverwerker met ondersteuning voor Markdown, dan is Typed de app die je zoekt. De bekende ontwikkelaar Realmac biedt de app vanaf vandaag aan via de Mac App Store, nadat het eerder al rechtstreeks bij de ontwikkelaar verkrijgbaar was.

typed-mac-app-markdown

Typed: minimalistisch zoals verwacht

Net als veel andere tekstverwerkers voor de Mac ligt de nadruk bij Typed op een zo rustig mogelijke werkomgeving. Zoals te verwachten heeft Typed een zo kaal mogelijke interface: de drie knoppen verschijnen pas als je er met de muis over beweegt. Als je wilt, kun je het aantal woorden en het aantal karakters bekijken, maar die statistieken zitten je niet in de weg als je gewoon wat wilt tikken. Je kunt schermvullend teksten schrijven in ‘zen mode’, zonder dat er knoppen of menu’s te zien zijn. Ben je bezig om een bepaalde alinea te perfectioneren, dan wordt de rest gedimd.

Soundtracks maskeren omgevingsgeluid

Tijdens het schrijven kun je luisteren naar soundtracks, die ervoor zorgen dat je omgevingsgeluiden die je kunnen afleiden, minder opmerkt. Met commando’s voeg je kopteksten toe en voeg je afbeeldingen in. Wie handig is met Markdown, voelt zich meteen thuis in Typed.

Ter introductie betaal je €15 voor deze app. Later zal de prijs omhoog gaan naar €30.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2015, 19:15
Categorie Mac & macOS
Onderwerp tekstverwerker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.