Twig: buigbare iPhone-kabel werkt ook als standaard

Twig is een buigbare iPhone-kabel, waarmee je je iPhone rechtop kunt zetten. De kabel is via Kickstarter te bestellen. Tijdens het opbergen buig je de Twig weer in de normale positie.

TwigDe Twig is een nieuwe iPhone-kabel, die tegelijkertijd als standaard gebruikt kan worden. De kabel bestaat uit drie buigzame stukken, waardoor je er bijvoorbeeld een pootje van kunt maken. Steek je de iPhone in het stopcontact, dan kun je de kabel ook ombuigen zodat de iPhone bijvoorbeeld rechtop staat.

De Twig gebruikt de dock connector van je iPhone om hem staande te houden, iets dat wellicht niet iedereen even fijn zal vinden: de kans op beschadiging bestaat immers altijd. Sluit je de Twig aan op een usb-poort, dan leunt hij ook hierop. De makers van de Limb.al, een soortgelijk accessoire, zeiden eerder dat je iPhone en usb-poorten hierdoor echter geen risico lopen.

Gebruik je de Twig niet, dan kun je hem weer in zijn gewoonlijke positie buigen om hem makkelijk op te bergen. Hierdoor wordt het accessoire een klein stokje, waar je bijvoorbeeld de oordopjes van je iPhone omheen kunt wikkelen.

De makers van de Twig zamelen geld in via Kickstarter. Door 37 dollar aan het product te doneren wordt het accessoire in september jouw kant opgestuurd. Een fors bedrag, maar dit wordt veroorzaakt door de hoge verzendkosten: de kabel zelf kost 18 dollar, maar voor het verzenden ervan wordt 19 dollar gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 20:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.