ColorWare Grip 3 iPad-case geeft je iPad een handgreep

Grip 3 van ColorWare is een iPad-case met duidelijk aanwezige handgreep. De Grip 3 is geschikt voor de iPad 2 en nieuwe iPad. Je kunt kiezen uit 46 kleuren.

grip 3 colorware
ColorWare kennen we als leverancier van gekleurde behuizingen voor de iPhone, iPad en andere apparaten. Je stuurt je iPad op naar ColorWare en een paar dagen later heeft het bedrijf elk onderdeel (behalve het scherm) voorzien van een vrolijk kleurtje. Nieuw is de ColorWare Grip 3, een houder met handgreep die vanaf nu verkrijgbaar is voor 300 euro.

ColorWare geeft je de keuze uit 46 kleuren en drie kleurcombinaties om uit te kiezen. De case bestaat uit een raamwerk rondom het scherm in een zelfgekozen kleur en een opvallende handgreep, die je eventueel een afwijkende kleur kunt geven. De achterkant is ook in een eigen kleur uit te voeren. De handgreep zorgt ervoor dat je de iPad comfortabel kunt dragen en de iPad beter kunt vasthouden tijdens het swipen. De achterkant is gemaakt van lichtgewicht glasvezelversterkte kunststof en het frame is in aluminium uitgevoerd.

grip 3 ipad handleEventueel kun je de achterkant weghalen, als je de achterkant van je iPad wilt blijven zien. ColorWare maakte eerder al de Grip-frame voor de eerste generatie iPad, maar deze versie 3 is aangepast voor de iPad 2 en nieuwe iPad.

Meer info: ColorWare

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 20:17
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.