Tweetbot krijgt verplichte update, oudere versies werken niet meer

Tweetbot heeft een verplichte update. Oudere versies van de Twitter-app werken niet meer en je moet opnieuw inloggen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Tweetbot 3 uitgebracht iPhoneOntwikkelaar Tapbots heeft verplichte updates uitgebracht voor de Twitter-apps Tweetbot voor iPhone en iPad. Het heeft te maken met een technische wijziging bij Twitter. Een paar weken geleden kreeg Tapbots van Twitter te horen, dat er wijzigingen zouden worden doorgevoerd in de manier waarop de apps communiceren met de Twitter API. De aanpassing heeft geen gevolgen voor de manier waarop Tweetbot werkt.

De oudere versies Tweetbot 2.8.8 voor iPad en Tweetbot 3.2.2 voor iPhone zullen niet langer werken vanaf 29 mei aanstaande. Installeer je de vandaag beschikbaar gekomen updates van Tweetbot, hou er dan rekening mee dat je opnieuw op een later moment opnieuw zult moeten inloggen met je accountgegevens.

Misschien is het dan ook een mooi moment om eens naar je Twitter-wachtwoorden te kijken. Kortgeleden publiceerden we op iPhoneclub een handleiding om veiliger om te gaan met wachtwoorden op de iPhone en iPad.

De nieuwe versies van Tweetbot zijn inmiddels beschikbaar. Tweetbot 2 en 3 voor de iPhone kosten €4,49 per stuk, maar de update voor bestaande gebruikers is vanzelfsprekend gratis. Tweetbot voor iPad is iets goedkoper: €2,69. Gebruik je nog de oude versie Tweetbot 2 voor iPhone, dan zul je zien dat de app ook is bijgewerkt. Maar ook hier geldt, dat het alleen gaat om de communicatie met Twitter. Nieuwe functies zitten er niet in. Op het Tapbots-blog vind je een toelichting door Mark Jardine.

Downloaden:

tweetbot-tapbots tweetbot-berichten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:04
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.