Tumblr iPad iPhone nieuwe blogdesigns

Tumblr maakt blogs mooier in iPhone- en iPad-app

Tumblr voor iPhone en iPad brengt het uiterlijk van blogs beter naar voren in de app. Ook worden nieuwe Tumblr-gebruikers beter verwelkomd.

Tumblr iPad iPhone nieuwe blogdesignsHet blogplatform Tumblr blijft zich langzaam maar gestaag uitbouwen op de iPhone en iPad. Een nieuwe update zorgt ervoor dat de mobiele weergave van je blog beter is te zien door andere gebruikers. Bij het verkennen van populaire blogs zie je nu al hoe de titelbalk en het logo van het blog eruit zien, zodat je een betere indruk krijgt waarvoor een blog staat. Ook de andere verbeteringen mogen er zijn.

Het is in de Tumblr-app op iOS nu eindelijk mogelijk om artikeltags per blog te doorzoeken. Als je bijvoorbeeld op het Backstage-blog van iCulture drukt op de tag #newiCulture onderaan een blogpost, dan krijg je alle artikelen van ons eigen blog te zien die ook die tag hebben. Zocht je toch naar álle artikelen met die tag binnen Tumblr? Dan vind je bovenin beeld een knop om de zoekopdracht te verbreden.

Tumblr weblog verkennen in iPhone-app Tumblr zoeken op Groningen van Scarbir

Als je nog geen Tumblr-gebruiker bent, word je vanaf versie 3.6.2 van de app verwelkomd door een strakker registratieproces, waarbij je duidelijker meekrijgt wat de dienst is en wat je met de app kan. Een persoonlijk weblog beginnen op de iPhone kan eigenlijk niet eenvoudiger.

Lees ook: Vijf tips voor je Tumblr-blog op iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2014, 20:10
Categorie Apps
Onderwerpen tumblr, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.