Dagboekapp Day One publiceert nu op Tumblr

Dagboekapp Day One is een blogplatform geworden. Je kan teksten nu volledig en met opmaak doorzetten naar Tumblr.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Day One dagboekapp iPhone iPadDay One dagboekapp iPhone iPadDe populaire dagboekapp Day One is een blogplatform geworden. Je kon je verslagen al aankondigen op Twitter en Facebook en publiceren op een Day One-site gekoppeld aan je eigen account. Nu kan je ze ook direct publiceren op Tumblr. Je publiceert een verhaal in dat geval op zowel je Day One-website als je Tumblr-blog. Zaken als tekstopmaak en foto’s worden keurig meegenomen naar het blog.

Nadat je een tekst hebt gedeeld vanuit Day One, zie je onderaan de tekst tellers voor je verhaal. Je ziet hoe vaak het is bekeken op je website van Day One en hoeveel notities (likes, reacties en shares) er zijn achtergelaten op Tumblr. Day One voegt ook een icoontje toe voor de trein of metro om je eigen activiteit bij het schrijven van een bericht te duiden.

Day One delen naar Tumblr Day One foto's in dagboek

Verder staat Day One 1.14.1 in het teken van foutcorrecties. De applicatie laat gewoon nog foto’s zien in de liggende stand, de crashes in het verhaaloverzicht en bij het publiceren zijn verholpen en het synchroniseren moet beter gaan. Als je nu een verhaal hebt verwijderd, hoort die in ieder geval na de eerste synchronisatie weer opnieuw te verschijnen in het overzicht.

Voor Tumblr-bloggers is de update van Day One goed nieuws. In de officiële applicatie van het blogplatform kan je ook langere verhalen schrijven, maar op de iPhone ontbreken opmaakopties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:18
Categorie Apps
Onderwerpen dagboek, day one, tumblr, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.