TRUNK: Lightning-kabel zet iPhone 5 rechtop

TRUNK is een korte, stevige Lightning-oplaadkabel voor je iPhone 5 en iPod touch vijfde generatie, waarmee je een iDevice rechtop zet.

TRUNKDe usb-kabel van de iPhone is in eerste instantie bedoeld om je iPhone van stroom te voorzien of om data te synchroniseren, maar met een specifieke variant kun je soms de iPhone ook rechtop in het stopcontact zetten. Deze speciale kabels hebben doorgaans alleen twee nadelen: ze zijn vrij lang en zijn nagenoeg altijd van enkel een 30-pins-aansluiting voorzien. De TRUNK hoopt allebei deze problemen op te lossen.

De TRUNK lijkt makkelijk je iPhone rechtop te kunnen houden, maar op andere foto’s zien we dat je de kabel ook in een hoek van 90 graden kunt buigen. Hierdoor is hij zowel bij een horizontaal als verticaal oplaadpunt te gebruiken. Enige voorzichtigheid is echter wel geboden: hoewel de Lightning-poort je iPhone prima op zijn plek kan houden, houd je bij het gebruik van de TRUNK je iPhone vast op één heel klein punt. Hang je hem in rare hoeken, dan riskeer je wellicht schade aan de iPhone.

Je kunt de TRUNK bestellen voor 20 dollar, maar dan ben je er nog niet: als Nederlander ben je daarna ook nog eens 17 dollar aan verzendkosten kwijt. Wellicht is de aanschaf van deze iPhone-kabel daarom vooral handig als je het samen met een paar vrienden kunt doen, zodat je de verzendkosten kunt delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 18:30
Categorie Accessoires
Onderwerp lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.