TomTom voor iPhone krijgt update voor iOS 4

TomTom Benelux, Europa en West-Europa hebben vandaag een update gekregen, zodat ze geschikt zijn voor iOS
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tomtomTomTom Benelux, Europa en West-Europa hebben vandaag een update gekregen, zodat ze geschikt zijn voor iOS 4. Heb je al de update naar iOS 4 gemaakt, dan ben je verplicht om deze app te installeren om nog te kunnen navigeren. In de applicatie zijn diverse multitasking-functies doorgevoerd. Op de iPhone 3GS heb je de mogelijkheid om ‘naadloos’ te navigeren tijdens het bellen. Zelfs wanneer je aan de telefoon bent krijg je continu de rij-instructies te zien. Bellen en gebeld worden zorgen niet langer voor oponthoud. De updates hebben ook nieuw kaartmateriaal gekregen.

Navigatie-instructies gaan ook door terwijl je een andere app aan het bekijken bent. Dit geldt overigens alleen op de iPhone 3GS en de derde generatie iPod touch. Een volgende nieuwe functie is het delen van routes: je kunt de routegegevens naar je contactpersonen sturen via e-mail. Ze kunnen daarna de geschreven aanwijzingen volgen.

Ook is er voortaan een vertrekherinnering: je vertrektijd wordt gesynchroniseerd met je agenda, zodat je op tijd een waarschuwing krijgt om weg te rijden. De nieuwe Eco-Routes zorgen ervoor dat je brandstof bespaart tijdens de route en het milieu minimaal belast. Tenslotte is er gekozen voor nieuwe autosymbolen: je kunt het autootje op het scherm aanpassen aan je smaak. Er zijn diverse pictogrammen beschikbaar.

Downloaden:

Met dank aan vele tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2010, 23:15
Categorie iOS
Onderwerpen Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.