Tip: Orange-simkaart werkt op verzoek ook in iPhone 3G

Orange-klanten die naar een iPhone-abonnement van T-Mobile willen overstappen kunnen hun iPhone 3G alvast gebruiken. De transitie-afdeling van Orange/T-Mobile kan zorgen dat de simkaart van Orange alvast in de iPhone 3G werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vanaf 1 september biedt T-Mobile de mogelijkheid voor Orange-klanten om een iPhone 3G te gebruiken. Orange-klanten die hun abonnement willen verlengen en daarbij de overstap willen maken naar een iPhone 3G met een iPhone-abonnement van T-Mobile, kunnen gebruikmaken van een speciale regeling. Zolang het Orange-contract nog doorloopt kunnen ze alvast de Orange-simkaart in de iPhone 3G gebruiken.

Dat werkt als volgt: je belt de helpdesk van Orange en vraagt naar de transitie-afdeling Orange/T- Mobile. Deze afdeling noteert je gegevens en stuurt deze door naar de activatie-afdeling, die ervoor zorgt dat je de iPhone 3G kunt activeren in combinatie met de Orange simkaart. Je moet op het oude Orange-abonnement wel een databundel (Orange World) hebben om van alle functies gebruik te kunnen maken en de Visual Voicemail werkt natuurlijk ook nog niet. Op deze manier hoeven Orange-klanten niet meer te wachten tot hun oude abonnement is afgelopen, voordat ze hun nieuwe iPhone 3G kunnen gebruiken.

Als iemand dit al geprobeerd heeft, zijn we benieuwd naar de ervaringen en we zijn eigenlijk ook wel benieuwd of de iPhone daarmee ook meteen simlockvrij is gemaakt.

Tip van Jumbo66, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:18
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, orange, overstap, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.