Tip: maak zelf een iPhone-autohouder

Met hulpmiddelen die je in de verpakking van Apple-producten vindt kun je een autohouder voor de iPhone maken. Je gebruikt hiervoor onder andere het transparante stuk plastic dat in elke iPhone-verpakking aanwezig is.

AutohouderBij het uitpakken van je iPhone is je misschien opgevallen, dat er een doorzichtig plastic plaatje in de verpakking zit. Die blijk je gemakkelijk te kunnen gebruiken bij het maken van je eigen iPhone-autohouder. Naast dit stuk plastic heb je ook drie usb-afdekkapjes nodig, die je in de verpakking van de meeste Apple-producten met usb-kabel vindt. Vervolgens koop je een stuk klittenband voor zware voorwerpen en je autohouder is al bijna klaar.

De instructies voor de autohouder zijn zowel in het Engels als in het Spaans. Als je de klittenband op de juiste wijze achterop het plastic plaatje plakt, kun je de iPhone zowel in staande als in liggende stand gebruiken. Boor je ook nog een gaatje in het plastic ter hoogte van de headsetopening, dan kun je daar het kabeltje voor de autoradio doorheen steken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2008, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, materiaal, uitgaven, verpakking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.