Kort iPhone-nieuws: Mobile Flickr krijgt ImageFlow en GForce meet de versnelling

De fotoapplicatie Mobile Flickr heeft een interessante update gekregen waardoor het nu mogelijk is om op een CoverFlow-manier door je foto's te bladeren. Met GForce kun je met de waarden van de accelerometer meten hoe snel je gaat.

Mobile Flickr: CoverFlowTwee korte nieuwtjes: in Mobile Flickr kun je voortaan door de foto’s van jezelf en van anderen bladeren in ImageFlow-weergave. GForce is een eenvoudige applicatie die de versnelling laat zien waarmee je in je auto wegscheurt.

MobileFlickr

Mobile Flickr is één van de beschikbare oplossingen om foto’s te uploaden naar Flickr. De nieuwste versie ondersteunt ImageFlow (CoverFlow), zodat je makkelijker door je eigen foto’s of de foto’s op Flickr kunt bladeren. De applicatie laadt eerst de thumbnails van de foto’s; pas na twee seconden wordt de foto in hogere resolutie getoond. Je kunt de Flickr-foto’s ook als achtergrond (wallpaper) instellen. MobileFlickr is te installeren via de source http://xk72.com/iphone/repos. Meer informatie over deze geweldige fotoapplicatie lees je in ons eerdere nieuwsitem: Mobile Flickr beter en completer dan eerdere Flickr-tools.

GForce

GForceEen applicatie zonder praktische waarde, die alleen maar leuk is om mee te experimenteren. GForce maakt van de iPhone een echte versnellingsmeter. De applicatie toont de snelheid en de versnelling in aantal g’s en in m/s2. Je kunt het downloaden van deze locatie: GForce.
Er is trouwens nog een andere applicatie die GForce heet, waarmee je de stemming van je muziek kunt visualiseren. Op het forum van ontwikkelaar SoundSpectrum is al gevraagd of ze een versie voor de iPhone gaan maken, maar dat lijkt er niet van te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2008, 13:00
Categorie iDevices
Onderwerp flickr

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.