Tinder iOS

Tinder krijgt in november betaalde premiumfuncties

Tinder krijgt in november premiumfuncties, die onder andere handig zijn voor reizers. Dit vertelde de Tinder CEO.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tinder iOSTinder gaat in november premiumfuncties toevoegen aan de app. Dit vertelde CEO Sean Rad tijdens de conferentie Forbes Under 30. Het is nog niet bekend wat de premiumopties precies zullen behelzen, maar één van de nieuwe mogelijkheden is speciaal ontworpen voor reizigers.

Volgens Rad wordt Tinder door sommige mensen al gebruikt om bijvoorbeeld tips op locatie uit te wisselen. Deze trucs kunnen prima in de app worden toegevoegd als functie. Door deze mogelijkheden tegen betaling aan te bieden, wil Tinder geld verdienen. Hoe de reisfuncties exact in elkaar zitten zegt Rad nog niet.

Premium-gebruikers krijgen extra functies tot hun beschikking. De iOS-app hoeft hierdoor niet te veranderen: Tinder zal in zijn huidige vorm gratis blijven. Er zijn geen plannen om bestaande basisfuncties betaald te maken.

Dit is niet de eerste manier waarop Tinder geld probeert te verdienen: eerder dit jaar zei de app-ontwikkelaar reclame te willen toevoegen. Ondertussen groeit de app volgens Rad als kool. op het moment zouden Tinder-gebruikers per dag voor 1,2 miljard foto’s heen swipen. Per dag zou Tinder meer dan 15 miljoen matches maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2014, 12:15
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.