Tim Cook Apple Store

Tim Cook geeft medewerkers extra vakantie na zeer drukke periode

Tim Cook prijst in een e-mail de werklust rond de iPhone 5s- en iPhone 5c-verkoop. Als beloning krijgen ze een paar dagen vrij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tim Cook Apple StoreTim Cook zegt in een e-mail aan personeel ontzettend blij te zijn met de werklust de afgelopen tijd. Dit viel hem op tijdens de introductie van de iPhone 5s en iPhone 5c tijdens een bezoek aan een paar Apple Stores. Volgens Cook is er geen betere plek dan een Apple Store om te zien waarom Apple speciaal is. Om het personeel voor al het harde werk te belonen, krijgen ze allemaal een paar extra dagen vrij rond Thanksgiving.

De e-mail aan personeel bevat onder andere het volgende:

Ik had de mogelijkheid om een paar van onze winkels te bezoeken tijdens de iPhone-verkoopstart. Er is geen betere plek om te zien en voelen wat Apple speciaal maakt. De beste producten op aarde. Energie. Enthousiasme. De beste klanten ter wereld. Een gepassioneerd team gericht op het verrijken van andermans levens. Innovatieve producten die de diepste waarden en grootste ambities van de mensheid belichamen.

[…]

Ter erkenning van jullie ongelofelijke inzet en prestaties, maak ik graag bekend dat we de Thanksgiving-vakantie dit jaar verlengen. We gaan dicht op op 25, 26 en 27 november zodat onze teams de hele week betaald vrij hebben.

Dat betekent niet dat de Apple Stores in de Verenigde Staten op 25, 26 en 27 november dicht zullen zijn. Retailpersoneel moet op die dagen nog wel gewoon werken. Zij krijgen echter een paar extra vrije dagen die ze op een later punt dit jaar kunnen besteden. Apple’s internationale teams zullen voor iedere winkel en ieder kantoor de beste vakantiemomenten inplannen.

Dit is niet voor het eerst dat Tim Cook personeel extra dagen vrij geeft. Eén jaar en één dag geleden werd hetzelfde bekendgemaakt voor de Thanksgiving-periode in 2012. Ook toen gold dezelfde regeling: winkelpersoneel moest doorwerken, maar mocht later extra vrije dagen innen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 18:07
Categorie Apple
Onderwerp tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.