ThemeIt: nieuwe softwareshop bevat alleen thema’s (jailbreak)

Theme It wordt een nieuwe iPhone-appshop voor jailbreakers, waar je diverse thema's vindt.

themeitAls je in Cydia rondkijkt, struikel je over de Winterboard-thema’s. Dat maakt het erg onoverzichtelijk, zeker nu ook de content van Rock is toegevoegd. Wie alleen op zoek is naar thema’s kan uiterlijk maandag al terecht bij een gespecialiseerde winkel: ThemeIt, “the theme store you’ve been waiting for”. Saurik, de beheerder van Cydia, is er niet blij mee, maar de mensen achter ThemeIt zetten hun plannen toch door.

In een artikel op ReadWriteWeb kun je meer lezen over de achtergronden van deze nieuwe softwareshop. Voor de gebruikers kan het lastig worden: thema’s die je bij de ene softwareshop (bijvoorbeeld Cydia of Rock) hebt gekocht, kun je straks niet meer zomaar updaten. ThemeIt is een applicatie en website waar je thema’s van hoge kwaliteit zult vinden. Ze beweren de beste thema-makers al aan boord te hebben. Doel is niet om een miljoen thema’s toe te voegen, maar kwaliteit te bieden. Via de iPhone-app blader je door de thema’s en kun je meteen aanschaffen, na het bekijken van screenshots en het doorlezen van informatie over compatibiliteit en info. In tegenstelling tot Cydia staan de artiesten veel meer centraal, omdat ThemeIt ook achtergrondinfo over ze aanbiedt.

Saurik heeft voor Cydia vandaag ook een nieuw onderdeel gelanceerd genaamd Themes. Binnen dit onderdeel kun je een overzicht vinden van populaire thema’s dat elke twee weken ververst zal worden. Het onderdeel Themes binnen Cydia bevat de onderdelen HD (voor retina displays), SD (originele iPhone, iPhone 3G en iPhone 3GS) en Featured Artists.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2011, 16:07
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.