Burstn: sociale iPhone-fotodienst met effecten en waarderingen

Burstn is een nieuwe iPhone-fotodienst waarmee je foto's kunt delen en van commentaar en waardering voorzien. Delen is mogelijk op Twitter, Facebook en Tumblr.

burstn iconEerder vandaag schreven we nog over Instagram, de bekende fotofilterdienst voor de iPhone. Kan je met Instagram niet helemaal vinden wat je zoekt, dan is de nieuwe dienst Burstn misschien een uitkomst. Burstn is een dienst waarmee je foto’s kunt delen binnen een netwerk, waarbij je ook commentaar en waarderingen kunt geven. Vanuit de app publiceer je de foto’s op Twitter, Facebook of Tumblr. Je bepaalt zelf met welke vrienden je de foto’s deelt.

Het is ook mogelijk om vrienden te volgen en hun fotostroom te bekijken. Er is een offline mode voor als je in het buitenland bent. De app bevat 26 effecten om je foto’s een bijzonder effect te geven. Alle foto’s die je maakt kun je meteen publiceren.

burstn iphoneHet grote verschil met Instagram, is dat Burstn een webinterface biedt, zodat je voor het delen van je foto’s niet meer alleen vastzit aan de vrienden die een iPhone hebben. Ook leuk is dat je een diashow van foto’s kunt bekijken. Ook kun je de foto’s doorzoeken op trefwoord.

Downloaden: Burstn (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2011, 16:32
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.