The iPhone Book: eerste gedrukte boek over de iPhone

Aanstaande maandag komt het eerste boek over de iPhone beschikbaar, geschreven door fotografie-goeroe Scott Kelby.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

The iPhone BookEen paar maanden geleden vertelden we al dat er een hoop boeken over de iPhone aan zaten te komen. De pdf-versie van iPhone, The Missing Manual van David Pogue is al een weekje in ons bezit, maar is nog niet in gedrukte versie verschenen. Vanaf aanstaande maandag ligt het eerste papieren boek in de boekhandel: The iPhone Book, door fotografie-legende Scott Kelby.

Als je Photoshop-kenner bent, moet je de boeken van Scott Kelby in de kast hebben staan. Deze technologie-auteur wordt als autoriteit op z’n vakgebied gezien. Daarnaast heeft Kelby iets met de iPod, een liefde die zich inmiddels heeft uitgebreid naar de iPhone. Vanaf aanstaande maandag verkrijgbaar bij Amazon.com voor £15,99 (Amazon UK), €25,90 (Amazon Duitsland) of $16,99 (Amazon US). In de Amerikaanse Amazon-winkel is ‘ie eerder beschikbaar, maar is ‘ie ook langer onderweg en de verzendkosten zijn hoger.

De titel van dit boek is uitzonderlijk lang: The iPhone Book: How to Do the Things You Want to Do with Your iPhone. Scott Kelby werd bij het schrijven geholpen door gadgetliefhebber Terry White, die eerder boeken over Indesign en andere Adobe-producten schreef. Het boek bevat full-color foto’s en is opgezet volgens het principe dat op elke pagina steeds maar één onderwerp aan de orde komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 13:36
Categorie iDevices
Onderwerp boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.