The Great Jitters: Pudding Panic is Apple’s gratis App van de Week

The Great Jitters: Pudding Panic Reloaded is Apple's gratis App van de Week. Je kunt hem tot en met 7 november gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pudding Panic teaserApple heeft het spelletje The Great Jitters: Pudding Panic Reloaded uitgeroepen tot gratis App van de Week. Daarmee heeft Apple weer voor een game gekozen. Afgelopen week ging de titel naar muziek-app Figure, maar in de weken daarvoor werd er vrij vaak een game geselecteerd. De nieuwe benoeming is hoe dan ook goed nieuws voor ons: iedere App van de Week kan namelijk een week lang gratis worden gedownload, waardoor je voor The Great Jitters tijdelijk niet €0,89 hoeft te betalen.

The Great Jitters- Pudding Panic ReloadedIn The Great Jitters moet je een groene pudding in een achtbaan door 60 levels bewegen. Dit doe je door aan de baan te bouwen, zodat je op de juiste punten de bocht omgaat. Dit alles is in een verder vrij ouderwets sfeertje gehuld: de menu’s lijken afkomstig uit een oud avonturenspel, terwijl de game zelf 3D-beelden bevat.

Apple kiest op de nacht van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week. Het zit er daarom dik in dat je The Great Jitters tot en met donderdag 7 november gratis kunt downloaden. Absoluut zeker kunnen we daar echter niet over zijn. We raden aan om goed in de App Store te kijken of een actie nog geldt voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: The Great Jitters: Pudding Panic Reloaded (gratis, was €0,89, iPhone, iOS 4.3+)
Downloaden: The Great Jitters: Pudding Panic Reloaded HD (gratis, was €0,89, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.