TaskOne: iPhone-case is tevens zakmes

De TaskOne is een zakmes in de vorm van een iPhone-case. Hierdoor heb je altijd gereedschap bij de hand.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TaskOne 2De TaskOne is een case die van je iPhone bijna letterlijk een zakmes maakt. De case is gemaakt door voormalig Apple-medewerker Addison Shelton en bevat messen, schroevendraaiers, schaartjes en andere hulpmiddelen. In totaal zitten er 16 stukken gereedschap in de TaskOne verborgen. Je kunt de TaskOne op het moment nog niet bestellen: de makers stappen aanstaande woensdag naar Kickstarter om geld in te zamelen om de productie te starten.

TaskOne 1Omdat alle gereedschappen in je iPhone zitten, heb je ze altijd bij je – mits je de iPhone altijd op zak hebt. De TaskOne is echter niet het eerste iPhone-accessoire dat probeert een zakmes te zijn: begin dit jaar schreven we nog over de Gerber Steady, een iPhone-statief met onder andere een schroevendraaier, tang en mes.

Om de TaskOne van de grond te krijgen kunnen geïnteresseerden vanaf woensdag doneren op Kickstarter. Bij een bepaalde donatie krijg je het zakmes toegestuurd. Hoe groot je donatie moet zijn om de TaskOne in de post te krijgen is alleen nog niet duidelijk.

Er bestaat tevens een kans dat de douane moeilijk zal doen zodra jouw TaskOne wordt toegestuurd. Hoewel de case een zakmes probeert te zijn, is het ook een manier om een mes te verhullen. Iets waar wellicht bezwaar op wordt gemaakt.

De TaskOne doet sterk denken aan een Zwitsers zakmes, maar die naam zal de maker waarschijnlijk nooit zelf mogen gebruiken: de firma’s Victorinox en Wenger hebben het handelsmerk van de Duitse variant ‘Schweizer Messer’ namelijk in handen.

TaskOne 3

Via 9to5Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2012, 13:01
Categorie Accessoires
Onderwerp takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.