Tablift: handige iPad-houder voor op de bank

De Tablift is een iPad-standaard die je makkelijk om bijvoorbeeld je benen kunt buigen op de bank. Hierdoor kun je een film kijken zonder dat je de iPad vast moet houden.

Tablift iPadDe Tablift is een nieuwe iPad-standaard op Kickstarter, die je met behulp van vier buigbare pootjes op verschillende manieren kunt neerzetten. Op deze manier kun je hem bijvoorbeeld om je benen heen klemmen wanneer je op de bank zit, zodat je een film kunt kijken zonder dat je de iPad vast moet houden.

De Tablift kan ook van pas komen wanneer je de iPad op een tafel rechtop wil zetten. Wil je hem lager positioneren, dan kun je de pootjes verder uit elkaar buigen of naar binnen krommen. Je kunt de iPad hierdoor op ooghoogte positioneren, zodat je in een ergonomische houding met een Bluetooth-toetsenbord kunt typen. Wil je hem mee op reis nemen, dan kun je de pootjes naar binnen buigen om de standaard compact te maken.

Tablift iPad bankDe makers van de Tablift proberen via Kickstarter geld in te zamelen. Lukt het ze om binnen 15 dagen 78.000 dollar in te zamelen, dan wordt de Tablift geproduceerd. Op het moment heeft het project al 35.000 dollar bij elkaar. Door minstens 85 dollar te doneren ben je er van verzekerd dat je bij een succesvol project een Tablift krijgt thuisgestuurd. Slaagt het project niet op Kickstarter, dan wordt er geen geld van je creditcard afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juni 2012, 16:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.