TabletRiser: Nederlandse iPad-toetsenbordcase wil ergonomisch zijn

De TabletRiser is een Nederlandse toetsenbordcase voor je iPad, waarmee je werkt vanuit ergonomische positie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TabletRiserHet Nederlandse Kickstarter-project TabletRiser belooft een wel heel bijzondere iPad-case te worden. Dit accessoire is nogal log, maar daar krijg je een ergonomische werkplek voor terug. De TabletRise laat je de iPad namelijk op een hogere positie rechtop zetten, met daaronder ruimte voor een toetsenbord. Hierdoor staat de iPad zelfs hoger dan het scherm van een laptop – waardoor je minder snel last van je nek krijgt.

We hebben in het verleden meermaals geschreven over iPad-cases met plek voor een toetsenbord, maar ze positioneren de iPad bijna altijd op dezelfde manier. Het scherm staat bij deze hoezen wel rechtop, maar staan alsnog op het tafelblad. De TabletRiser hangt de iPad iets hoger op. Dat maakt nogal een verschil: je hoeft namelijk minder naar beneden te kijken, waardoor je nekspieren ook minder worden belast. De TabletRiser heeft ook een flink opbergvak voor een los Bluetooth-toetsenbord.

De TabletRiser is op Kickstarter te bestellen door minstens 130 euro te doneren. Dat is nogal wat voor een iPad-case, al helemaal als je ziet dat vroege vogels met een donatie van 50 euro al klaar zijn. Bovendien krijg je het toetsenbord er niet bij. Het project moet 20.000 euro inzamelen voor hij succesvol kan worden afgerond. Met nog een maand te gaan is het moeilijk te zeggen of dit ook zal lukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 17:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter, nederlands, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.