T-Mobile-winkels krijgen nieuwe voorraad iPhone 3G; onze gereserveerde iPhone 3G ligt klaar

T-Mobile lijkt weer nieuwe voorraad te hebben ontvangen. Wij ontvingen zojuist een mailtje dat we onze vrijdag gereserveerde iPhone 3G kunnen ophalen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

KinkerstraatVoor iedereen die zich (net als wij) afgelopen vrijdag op de wachtlijst heeft laten zetten bij T-Mobile is er positief nieuws: waarschijnlijk ben je snel aan de beurt. Er lijkt in ieder geval weer nieuwe voorraad te zijn aangekomen. Zojuist stuurde de T-Mobile Shop aan de Kinkerstraat in Amsterdam, waar wij een reservering hadden gedaan, een mailtje met goed nieuws: “uw reservering voor de iPhone zojuist is binnen gekomen”.

Over de belevenissen bij de T-Mobile-winkel heb je meer kunnen lezen in ons Backstage-artikel ‘Mediahype‘ en in een artikel op Webwereld. Nummer 14 op de wachtlijst bleek niet zo’n slechte keuze. Vandaag om 11:36 uur kwam een mailtje binnen met de volgende tekst:

Geachte heer / mevrouw,
Via deze mail willen wij u laten weten dat uw reservering voor de iPhone zojuist is binnen gekomen.
Wij zullen uw reservering tot en met 18 juli a.s. vasthouden, waarna u weer opnieuw, onderaan, de reserveringslijst komt te staan.
Wanneer u uw reservering bij ons komt ophalen, vragen wij u vriendelijk uw legitimatie (Nederlands paspoort, rijbewijs of Idkaart) mee te nemen, dit te samen met de bank of giropas met het rekening nummer dat u wilt gebruiken voor uw facturen.
Voor zakelijke aanvragen tevens een KVK uitreksel mee te brengen en machteging.
Voor nummerbehoud vragen wij u ook een factuur van uw huidige aanbieder mee te nemen.
Wij willen u er graag op wijzen dat verlengen van de reservering niet mogelijk is, en dat het mee brengen van de juiste gegevens noodzakelijk is voor een snelle en correcte afhandeling van de aanvraag.

Bij deze winkel waren afgelopen vrijdag 19 iPhones op voorraad en ook nu zijn er weer 19 geluksvogels die hun iPhone mogen afhalen. De winkel is alleen één cruciaal punt vergeten: ze hebben het BCC-veld nog niet ontdekt zodat ik meteen de e-mailadressen heb van al die andere mensen waarmee ik vrijdag in de rij stond…

iPhone 3G ophalen

Gisteren stond in een ANP-bericht overigens al dat T-Mobile snel nieuwe voorraad zou ontvangen, maar er stond niet bij waar die informatie vandaan kwam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 3G, t-mobile, voorraad, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.