T-Mobile werkt aan iPhone-apps Snap&Share, Forum en Family

T-Mobile gaat vier applicaties uitbrengen, waarvan drie voor de iPhone interessant zijn: Snap & Share, Forum en Family.

snap shareT-Mobile heeft op een persbijeenkomst in Den Haag meer details gegeven over applicaties die op de iPhone en andere mobiele platformen beschikbaar komen. Het gaat om vier applicaties, waarvan er drie op de iPhone beschikbaar komen. Nieuw is bijvoorbeeld de applicatie Snap&Share, ontwikkeld in samenwerking met MobyPicture. Met deze applicatie kun je gemakkelijk foto’s en video’s plaatsen op sociale netwerken zoals Hyves, Twitter en Facebook.

De applicatie is ook gekoppeld aan online storage voor foto’s en video’s. Bij verlies of diefstal van je telefoon ben je de dierbare momenten niet kwijt. De applicatie is op dit moment in de testfase en komt (onder voorbehoud) volgende week beschikbaar in de App Store.

Ook volgende week in Apple’s App Store: de Forum-applicatie, waarover we al eerder hebben geschreven. Dit is een mobiele versie van het online klantenforum, om te zorgen dat klanten makkelijker contact kunnen leggen met andere klanten of T-Mobile-medewerkers. Deze applicatie verschijnt voor de top 5 van mobiele besturingssystemen, waaronder iPhone en Android.

De Family-applicatie wordt een aanvulling op de bestaande Family-dienst, waarmee je makkelijk in contact blijft met de mensen binnen je T-Mobile Family-abonnement. De applicatie wordt ontwikkeld door Sharewire, maar komt voorlopig nog niet beschikbaar. T-Mobile had volgens eigen zeggen een wereld aan ideeën om in de applicatie te stoppen, maar dat bleek iets te ambitieus. De applicatie gaat terug naar de tekentafel en komt pas later beschikbaar. Je hebt geen Family-gezinsabonnement nodig om er gebruik Van te maken.

De vierde applicatie is TopApps, een adviesapplicatie waarmee je interessante Android-apps kunt vinden. Er staan inmiddels meer dan 30.000 Android-applicaties in de Android Market (waaronder veel rommel). De app helpt om de interessante apps uit te kiezen en wordt vanaf eind mei op alle nieuwe Android-toestellen meegeleverd.

Meer info: Forum en andere apps

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2010, 14:37
Categorie Providers
Onderwerpen applicaties, iCulture forum, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.