MuscleNerd toont jailbreak op iPhone OS 4.0 (jailbreak)

In een nieuwe Youtube video toont MuscleNerd van het iPhone Dev Team dat het team beschikt een werkende jailbreak voor iPhone OS 4.0. Het gaat vermoedelijk om de userland-jailbreak genaamd Spirit die is ontwikkeld door Comex.

In een nieuwe Youtube video toont @MuscleNerd van het iPhone Dev Team dat het team beschikt over een werkende jailbreak voor iPhone OS 4.0. De laatste revisie van het iPhone OS werd gisteren aangekondigd en meteen ook beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Het gaat vermoedelijk om de userland-jailbreak genaamd Spirit die door @comex is ontwikkeld. De jailbreak lijkt daarmee vooralsnog op élke firmware en op élke iPhone, iPod Touch en iPad te zullen werken.


Toch zul je waarschijnlijk nog wel even moeten wachten voordat je ook zelf iPhone OS 4.0 zult kunnen jailbreaken. Naast het feit dat je een ontwikkelaarslicentie van Apple nodig hebt om iPhone OS 4.0 nu al te kunnen installeren, klinkt het niet alsof MuscleNerd van plan is om het kat en muis spel met Apple ook al tijdens de beta-fase te gaan spelen. Mocht Geohot inderdaad op korte termijn een jailbreak voor de iPad beschikbaar maken, dan is het waarschijnlijk dat de Spirit jailbreak bewaard zal blijven tot de volgende versie van de iPhone. Aangezien het iPhone Dev Team ook beschikt over een kwetsbaarheid in de meest recente baseband (modemfirmwareversie), zou een nieuwe iPhone wel eens vanaf dag één te jailbreaken én unlocken kunnen zijn.

Something you’ll only find on JB 4.0: VNC 🙂 http://is.gd/blzeg (BTW don’t bother with betas, they’re *very* buggy!)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 74 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.