T-Mobile waarschuwt dealers voor schaarste iPhone 3GS

T-Mobile kan geen 16GB en 32GB iPhone 3GS meer leveren. Alleen de zwarte 16GB iPhone 3GS is straks nog leverbaar, als het nieuwe budgetmodel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 3gsVia twee verschillende telecomdealers kregen we vandaag een melding toegestuurd, dat de iPhone 3GS de komende tijd slecht leverbaar zal zijn. T-Mobile waarschuwt dat geplaatste orders niet direct uitgeleverd zullen worden en dat het enkele weken kan duren voordat er nieuwe voorraad is. Het gaat om beide uitvoeringen van de witte iPhone 3GS en de zwarte uitvoering van de 32GB iPhone 3GS. Een van onze tipgevers suggereert dat de zwarte 16GB iPhone 3GS straks het nieuwe budgetmodel gaat worden, als vervanger van de onlangs met pensioen gestuurde 8GB iPhone 3G.

Al eerder schreven we dat de iPhone 3G wereldwijd van de markt gaat verdwijnen. In diverse Apple Stores was dit toestel uit het assortiment gehaald en ook bij T-Mobile Nederland was de iPhone 3G niet meer te koop, terwijl een maand eerder nog een speciale kortingsactie was gestart. In de VS kreeg AT&T geen nieuwe toestellen meer aangeleverd. Vandaag kondigde deze operator eindelijk officieel aan dat ze stoppen met de iPhone 3G:

June 4, 2010
iPhone 3G 8 GB is Out of Stock
Effective immediately, iPhone 3G 8GB is Out of Stock. Please refer all customers to iPhone 3GS 16 GB and 32 GB models.
FAQ:
Q: When will we receive inventory for iPhone 3G 8GB?
A: At this time, we do not know when more iPhone 3G 8GB will arrive.
Q: Are there any iPhone 3G 8 GB available in COR if my customer can purchase there?
A: Check with your local COR stores to see if they have any inventory available.

Het bericht dat T-Mobile naar de dealers stuurde vind je voor de volledigheid hieronder:

3-6-2010 – In de aankomende weken zal de beschikbaarheid van de T-Mobile iPhone 16GB en 32GB (wit) en 32GB (zwart) slecht zijn. De mogelijkheid bestaat dat de geplaatste order niet direct uitgeleverd wordt; dit kan enkele weken duren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2013, 17:30
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen iPhone 3G, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.