T-Mobile verkoopt 120.000 iPhones sinds 11 juli

T-Mobile heeft 120.000 iPhones verkocht sinds de verkoopstart op 11 juli. Daarvan werd 75.000 in Duitsland verkocht, de rest in Nederland en Oostenrijk.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile heeft sinds de lancering op 11 juli maar liefst 120.000 iPhones verkocht, meldt het Duitse persbureau ddp. In Duitsland gingen 75.000 toestellen over de toonbank, de rest werd verkocht in Nederland en Oostenrijk. Hamid Akhavan, chef van T-Mobile International, is tevreden met de cijfers: “Onze verwachtingen werden ruim overtroffen. Talloze winkels waren in een paar uur uitverkocht”.

De eerste 15.000 toestellen kwamen snel bij de nieuwe eigenaar terecht, maar daarna daalde de verkoop naar het nulpunt omdat er simpelweg geen voorraad meer was. Boosdoener is Apple: “Apple heeft zich voorgenomen om het product in 22 landen gelijktijdig te verkopen”, noemt Akhavan als reden waarom het aanbod tekortschoot.

Mensen die op de wachtlijst staan kunnen hun iPhone binnen een week verwachten: “We gaan er vanuit dat de achterstand voor einde van de maand is ingehaald”.

Via: Macnotes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen t-mobile, tekort, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.