Eenvoudig themes creëren met iThemeit (Gratis)

Heb je niet veel ervaring met iPhone-thema's, maar wil je er wel graag een samenstellen? Dat kan gratis met iThemeit (Windows), waarmee je door middel van drag & drop een heel thema in elkaar zet.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

iThemeit maakt het voor zowel beginners als gevorderden mogelijk om eenvoudig themes voor je iPhone te creëren. Dit programma, alleen geschikt voor Windows, biedt je een interface waarin je door middel van drag & drop een heel thema in elkaar kan zetten.
Het is onder andere mogelijk om je gemaakte themes lokaal op te slaan, waardoor je ze na een herstel weer terug kan zetten. Ook is het hierdoor mogelijk om themes met anderen uit te wisselen.

Themes gemaakt door anderen zijn ook gewoon in iThemeit te openen, dus wil je net even een icoontje veranderen, of de achtergrond aanpassen, dan is dat gewoon mogelijk.
Iconen, achtergrond en dock zijn allemaal aan te passen en ook iconen van third party-applicaties zijn te wijzigen.
Om gebruik te maken van deze themes heb je een gejailbreakte iPhone met Winter- of Summerboard nodig. Door simpel op een button te klikken, wordt de theme op je iPhone gezet.

iThemeit is gratis, en werkt ook op iPhones met firmware 2.0. Downloaden van iThemeit kan op de website, je zult je wel moeten registreren.
Directe downloadlink: Klik hier
Het .Net-framework is vereist om het programma te kunnen openen.

Via: iPhone-ticker.de en iThemeit.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:10
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.