Installer 4 beta 6 krijgt zoekfunctie en nieuwe repo-code

Installer 4.0b6 is nu beschikbaar. Daarin is een zoekfunctie toegevoegd, Installer kan beter met meerdere versies van dezelfde pakketten omgaan en de uninstall werkt nu goed.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Installer 4Installer 4 heeft vanochtend een update gekregen. Versie 4.0 beta 6 staat klaar om te downloaden en bevat een aantal verbeteringen. Zo kun je in de Installer nu zoekken naar willekeurige paketten. Wacht je 5 seconden, dan zal er een query naar de server gaan en laten zien welke pakketten beschikbaar zijn in repo’s die je nog niet eerder hebt toegevoegd. Je krijgt dat de optie om meteen te installeren. De functie Uninstall werkt nu zoals het moet én Installer zal nu op de juiste manier controleren of er een update is.

Er is ook een nieuwe versie van de repository-code. Daarin wordt beter omgegaan met zip-bestanden. Het probeert te kijken welke manier je gebruikt om zip-bestanden uit te pakken – bijvoorbeeld via PEAR::ZipArchive, zip_open of shell_exec(“unzip”).

In de interface zul je zien dat de iconen voor Categories en Tasks er beter uitzien. Installer kan nu ook beter omgaan met meerdere versies van hetzelfde pakket.

Meer info en changelog: Rip Dev Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:40
Categorie Jailbreak
Onderwerpen installer, repository

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.