T-Mobile stelt Persoonlijke Hotspot (tethering) beschikbaar voor alle iOS 6-gebruikers

T-Mobile gaat Persoonlijke Hotspot (tethering) beschikbaar stellen voor alle abonnees met iOS 6. Dit liet de provider weten in een persbericht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Persoonlijke HotspotT-Mobile gaat Persoonlijke Hotspot (tethering) beschikbaar stellen voor al zijn klanten vanaf iOS 6. Eerder dit jaar begon T-Mobile al met de uitrol van de functie voor alle klanten, maar dit gebeurde toen gefaseerd: klanten met een ouder abonnement moesten wachten tot later dit jaar. Door de functie beschikbaar te stellen voor iedereen met iOS 6, kan iedereen met een iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 en derde generatie iPad vanaf 19 september de functie gebruiken.

T-Mobile stelt dat de tethering-functie niet beschikbaar zal zijn voor abonnees met een iPhone 3G of iPad 1, omdat Apple iOS 6 niet voor deze devices beschikbaar stelt. T-Mobile vertelt aan iPhoneclub dat ze niet van plan zijn om Persoonlijke Hotspot verder uit te rollen voor iOS 5-gebruikers.

Persoonlijke Hotspot stelt je in staat om je iPhone of iPad als draadloos modem voor bijvoorbeeld je laptop te gebruiken. Hierdoor kun je op andere apparaten gebruikmaken van je mobiele internetverbinding. De data die je verbruikt valt net als op de iPhone of iPad onder je datalimiet.

Je kunt Persoonlijke Hotspot activeren door naar de instellingen van je iPhone te gaan. Hier druk je op ‘Persoonlijke hotspot’, waarna je de schakelaar bovenin de volgende pagina inschakelt. Bij ‘Wi-Fi-toegang’ vul je een wachtwoord in dat mensen moeten invullen om met je iPhone of iPad te verbinden. Je kunt via Wi-Fi, Bluetooth of usb de hotspot aan een ander apparaat koppelen.

Bron: Persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2012, 11:04
Categorie Providers
Onderwerpen ios 6, persoonlijke hotspot, tethering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.