T-Mobile start op Euronext verkoop van de iPhone 4

T-Mobile heeft vandaag op de Amsterdamse effectenbeurs met een gongslag de start van de iPhone 4-verkoop ingeleid.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Directeur Bart Weijermars slaat op de gong.T-Mobile heeft vandaag het startschot gegeven voor de Nederlandse lancering van de iPhone 4. Op de Amsterdamse Euronext-beurs gaf T-Mobile-directeur Bert Weijermars een slag op de beursgong. Edwin Driessen, de man die in juli 2008 in Rotterdam als eerste klant de iPhone 3G kocht, was ook aanwezig. Hij kreeg als eerste de iPhone 4 overhandigd.


Dat trof, want Edwin’s tweejarige T-Mobile-abonnement liep af en hij was toch al van plan om de iPhone 4 te kopen. De iPhone 3GS sloeg Edwin vorig jaar over, omdat het toestel te weinig verbeteringen te bieden had en aan de buitenkant hetzelfde was gebleven. Edwin haalde in 2008 de voorpagina’s van alle kranten toen hij tijdens de nachtverkoop van T-Mobile in Rotterdam als eerste in de rij stond. Deze keer was de belangstelling vanwege de besloten bijeenkomst op de beurs wat minder massaal. Zo’n 20 verslaggevers en fotografen kwamen op de bijeenkomst af, terwijl elders in Nederland gebruikers hun iPhone 4 ophaalden of probeerden te reserveren.

t-mobile-beurs

t-mobile-overhandiging

Bart Weijermars gaf na afloop antwoord op een aantal vragen. Daaruit bleek dat T-Mobile het leveren van de Bumper-cases aan Apple overlaat en wel iets ziet in een differentiatie van tarieven. Die discussie is ontstaan na verhalen dat Deutsche Telekom geld wil vragen van aanbieders als Google en Apple, die met YouTube en FaceTime veel bandbreedte vragen. Weijermars ziet wel iets in differentiatie, waarbij je meer moet betalen voor een garantie voor betere kwaliteit. Maar een einde aan onbeperkte abonnementen lijkt er voorlopig niet aan te komen.

Op de website van Euronext kun je het officiële filmpje van de gongslag zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 0:31
Categorie Providers
Onderwerpen beleggen, iPhone 4, t-mobile
51 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.