AKO gaat tijdschriften via iPad verkopen

AKO gaat tijdschriftabonnementen via de iPad verkopen. Het gaat om bladen zoals HP/de Tijd, Vriendin, AvantGarde, Weekend en EOS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ako tijdschriftWinkelketen AKO gaat in augustus een iPad-applicatie lanceren waarmee klanten een abonnement op een tijdschrift kunnen nemen. AKO biedt voorlopig alleen tijdschriften aan van de Audax-uitgeverijen. Het gaat daarbij om HP/de Tijd, Vriendin, AvantGarde, Weekend en EOS. Klanten kunnen de applicaties downloaden uit de App Store en kunnen daarna een abonnement afsluiten. Ze betalen €10 voor tien weekbladen, waarna het abonnement automatisch stopt.

ipad tijdschriftBij de maandbladen ligt de prijs op vijf nummers voor €10. Deze prijzen gelden tot 31 oktober. AKO hoopt op korte termijn ok digitale abonnementen van andere uitgeverijen te kunnen aanbieden. ”We verwachten dat tabletcomputers als de iPad een nieuw tijdperk van digitaal lezen inluiden”, zegt Dennis Mikkelsen, Manager Audax Digital. Hij is verantwoordelijk voor de e-commerce-activiteiten van AKO.nl.

Tipgever: Patrick en Jaap

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2010, 15:13
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.