T-Mobile start met gebruikersforum

T-Mobile is gestart met een gebruikersforum voor klanten, bedoeld voor alle toestellen die de operator verkoopt. Je kunt hiervan gebruikmaken als je T-Mobile-klant bent.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile forumT-Mobile heeft vandaag de stekker uit het iPhone-blog getrokken en verwijst gebruikers door naar een nieuw gebruikersforum. Het is de bedoeling dat alle klanten daar hun grieven en suggesties gaan melden – ongeacht of ze een iPhone, Samsung of Nokia gebruiken. Discussiëren over andere T-Mobile-gerelateerde zaken kan ook, bijvoorbeeld over mobiel internet of de Warchild-actie van T-Mobile.

De berichten van het iPhone-blog zijn overgezet naar het forum (in de categorie Toestellen – Apple iPhone), maar de reacties hebben de overstap niet overleefd. Alleen T-Mobile-klanten kunnen het forum gebruiken. Voor het lezen van discussies is inloggen met je My T-Mobile-gegevens voldoende. Wil je meepraten dan zul je een nieuw account moeten aanmaken.

Mensen die nog geen My T-Mobile-account hebben zullen zich dubbel moeten inschrijven: eerst voor My T-Mobile en vervolgens voor het forum. We kunnen geen directe link naar het forum geven: je zult naar www.t-mobile.nl moeten gaan en daarna via de pop-up van My T-Mobile inloggen.

Via: T-Mobile Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorie Providers
Onderwerpen iCulture forum, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.