T-Mobile maakt tarieven iPhone 4S bekend

T-Mobile heeft de tarieven voor de iPhone 4S bekend gemaakt. Abonnementen beginnen bij €29,50 en je kunt de iPhone voor minimaal €29,95 bij een abonnement aanschaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile iphone 4sT-Mobile heeft zojuist de tarieven voor de iPhone 4S in Nederland bekend gemaakt via een officieel persbericht. Vanaf 28 oktober biedt de provider de iPhone 4S aan bij een iSmart-abonnement. Je kunt de nieuwe iPhone voor minimaal €29,95 krijgen bij een abonnement. Bij het goedkoopste abonnement betaal je meer, namelijk €259,95. De prijs stijgt met 100 euro wanneer je meer opslagruimte wil. Op vrijdag 21 oktober gaat de voorverkoop bij T-Mobile van start. Verleng je bij T-Mobile met de iPhone 4S, dan hoef je drie maanden geen abonnementsgeld te betalen.

Lange tijd was T-Mobile de enige officiële provider van de iPhone in Nederland. Sinds vorig jaar is de iPhone bij alle drie grote providers in Nederland verkrijgbaar. De iPhone is verkrijgbaar bij een T-Mobile iSmart-abonnement, het voormalige iPhone-abonnement. De prijs daarvan begint bij €29,50 per maand en is inclusief gebruik van T-Mobile Hotspots. Voor gebruik van Visual Voicemail moet je tegenwoordig wel betalen. T-Mobile probeert zich verder van de concurrentie te onderscheiden met een gratis navigatie-app van Navigon.

T-Mobile liet aan sommige bestaande abonnee’s weten dat er speciaal voor hun een iPhone 4S is gereserveerd. Deze klanten kunnen nu alvast een voorbestelling plaatsen door in te loggen bij My T-Mobile. Dit is vanaf vandaag mogelijk tot donderdag 20 oktober om 15:00, wat betekent dat ze twee dagen eerder hun iPhone 4S mogen bestellen dan de rest.

Je kunt je bij T-Mobile inschrijven op een nieuwsbrief, maar onze ervaring is dat nieuws over beschikbaarheid eerder beschikbaar komt via persberichten dan via nieuwsbrieven aan klanten. Dus blijf iPhoneclub.nl in de gaten houden, want wij publiceren de nieuwe ontwikkelingen zodra ze op de redactie binnenkomen!

Meer info via t-mobile.nl/iphone

T-Mobile iPhone 4S

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 11:49
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4s, tarieven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.