T-Mobile maakt tarieven Flex- en Relax-abonnementen iPhone 3G bekend

T-Mobile heeft de toestelprijzen van de iPhone 3G bekendgemaakt voor mensen die een Flex- of Relax-abonnement willen afsluiten. Die prijzen zijn niet misselijk: bij een 1-jarig abonnement betaal je €999,95 voor het toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Witte iPhone 16GBAls je niet de drie speciale iPhone-abonnementen van T-Mobile wilt afsluiten, bijvoorbeeld omdat je extreem veel belt of geen SMS-berichten in je bundel wilt hebben, dan kun je de iPhone 3G ook met de normale Flex- en Relax-abonnementen van T-Mobile afsluiten. Op de website van T-Mobile zijn nu de tarieven verschenen waarmee je kunt bepalen hoeveel je voor een abonnement kwijt ben en hoeveel je voor het toestel moet bijbetalen. En daarbij blijkt dat je toch behoorlijk wat moet bijbetalen als je een Relax-abonnement afsluit: bij een 1-jarig Relax 1500-abonnement (€134,50 per maand) betaal je voor het 16GB toestel €999,95.


Hieronder zie je de iPhone-prijzen voor de Relax-abonnementen:
iPhone 3G abonnementen Relax

Bij de Flex-abonnementen is iets minder keuze, maar daaruit blijkt dat je ook hier fors de creditcard moet trekken om een 16GB iPhone met 1-jarig abonnement te kopen:

T-Mobile Flex abonnement iPhone 3G

Het verschil met de speciale iPhone-abonnementen is dat je er geen Visual Voicemail bij krijgt. Wat opvalt is dat je zelfs bij een tweejarig abonnement nog veel moet bijbetalen voor het losse toestel en nog een aparte internetbundel (Web ‘n’ walk) moet afsluiten, waardoor je wellicht beter af bent met de iPhone-abonnementen.

Meer informatie over de abonnementen:

Met dank aan de vele tipgevers!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.