iPhone 3GS zwart en wit

T-Mobile maakt prijzen van iPhone 3G S bekend: van €0 tot €199,95

T-Mobile heeft vandaag aangekondigd dat ze op 19 juni beginnen met de voorverkoop van de iPhone 3G S via de website en tachtig T-Mobile-shops. Ook zijn de prijzen bekendgemaakt van de toestellen: je betaalt tussen €0 en €199,95 voor de iPhone 3G S, afhankelijk van het abonnement.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile iphoneT-Mobile heeft vandaag aangekondigd dat ze op 19 juni beginnen met de voorverkoop van de iPhone 3G S via de website, de Telesales-lijn en de tachtig T-Mobile-shops. Bij de winkels van T-Mobile kun je ook een iPhone 3G S reserveren, waarbij een aanbetaling van 50 euro is vereist. De uitlevering start op 26 juni op volgorde van bestelling en de levertijd is maximaal zes weken. In Almere zal op 26 juni een speciaal evenement plaatsvinden, waarbij 200 toestellen direct beschikbaar zijn voor de eerste kopers.

De prijzen van de iPhone 3G S zijn inmiddels ook bekend. De 32GB iPhone 3G S gaat tussen de €59,95 en €199,95 kosten, afhankelijk van het abonnement. Voor de 16GB iPhone 3G S betaal je tussen de €0 en €99,95. Ook is de 8GB iPhone 3G nog verkrijgbaar in het zwart voor een prijs tussen €0 en €29,95.

Hieronder zie je de complete prijstabel. De drie speciale iPhone-abonnementen zijn hetzelfde gebleven. Let op, dat bij deze abonnementen MMS-berichten geen deel uitmaken van de bundel; je betaalt dus altijd €0,50 per bericht.

Voor huidige bezitters van de iPhone 3G is geen overstap- of kortingsregeling bekendgemaakt. Het is overigens maar de vraag of die nog komt. De tabel is ook te bekijken op de website van T-Mobile zelf. Het is mogelijk om de ‘oude’ 8GB iPhone 3G met een prepaid-kaart aan te schaffen. Het toestel kost dan €699,95 inclusief €100 beltegoed. Dit prepaid-aanbod is te vinden op deze informatiepagina onderaan het tabblad ‘Wat kost het?’.

iphone 3g s abonnementen

T-Mobile stuurde vanochtend ook een sms-bericht om gebruikers erop te attenderen dat de nieuwe firmware beschikbaar is:

firmware

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 3G, prijzen, t-mobile
Device iPhone 3GS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.